Luftatinget

Facebookeventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Lufts ting, Luftatinget hålls varje år den första hela helgen i oktober (oftast) på olika platser i Skåne.

Denna gång kör vi på en kombination av Mysläger + Luftating. Vi myser, gosar, håller ting och har allmänt trevligt. En mycket härlig stämning utlovas på tidernas mysigaste Luftating.

På tinget beslutar vi om Luft framtid. Vi väljer in kandidater som ska sitta i Luftakommittén och vi röstar om hur vi vill att verksamheten ska fungera genom att motionera.

Men det är inte bara ting under helgen. Det är även kringaktiviteter, bland annat luftakaveln, ofta med ett tema som löper som en röd tråd genom helgen.

Till tinget är alla roverscouter som är med i en kår i Skånes scoutdistrikt välkomna. Vi välkomnar även de utmanarscouter som fyller 18 samma år som tinget att prova på.

Motionera – Ge förslag

Glöm inte att motionera förslag till tinget. Allt från roverprogrammet till arrangemang du vill se att man tar fram. Motionen kan man skicka in via vårt formulär senast tre veckor innan tinget.

Motionera nu »

Delta – Anmäl dig