Luftatinget

Facebookeventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Lufts ting, Luftatinget hålls varje år den första hela helgen i oktober (oftast) på olika platser i Skåne.

På tinget beslutar vi om Luft framtid. Vi väljer in kandidater som ska sitta i Luftakommittén och vi röstar om hur vi vill att verksamheten ska fungera genom att motionera.

Men det är inte bara ting under helgen. Det är även kringaktiviteter, bland annat luftakaveln, ofta med ett tema som löper som en röd tråd genom helgen.

Till tinget är alla roverscouter som är med i en kår i Skånes scoutdistrikt välkomna. Vi välkomnar även de utmanarscouter som fyller 18 samma år som tinget att prova på.

Glöm inte att motionera förslag till tinget. Motionen kan man skicka in via formuläret här på följande länk, senast tre veckor innan tinget.

Uppmärksammad information

Incheckning till tingshelgen sker i Hjärups Scoutstuga kl 17.00 på fredagen. I stugan är det golvförläggning som gäller, vilket innebär sovsäck + lämpligt underlag (läs liggunderlag 😛 ).

Kostnaden för tinget kommer att faktureras till dig i efterhand.

Snabbinformation
När 2016.10.07 – 2016.10.09 Var  Hjärups Scoutstuga