Luftatinget

Facebookeventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Lufts ting, Luftatinget hålls varje år den första hela helgen i oktober (oftast) på olika platser i Skåne.

I år ger vi er PapperscouTING. Vi samlas på Rydebäcks scoutgård för att besluta om det kommande året, välja en kommitté, tävla i Luftakavlen samt ha allmänt trevligt. Tingsförhandlingar börjar klockan 11:00 den 29 september.

På tinget beslutar vi om Luft framtid. Vi väljer in kandidater som ska sitta i Luftakommittén och vi röstar om hur vi vill att verksamheten ska fungera genom att motionera.

Men det är inte bara ting under helgen. Det är även kringaktiviteter, bland annat luftakaveln, ofta med ett tema som löper som en röd tråd genom helgen.

Till tinget är alla roverscouter som är med i en kår i Skånes scoutdistrikt välkomna. Vi välkomnar även de utmanarscouter som fyller 18 samma år som tinget att prova på.

Motionera – Ge förslag

Glöm inte att motionera förslag till tinget. Allt från roverprogrammet till arrangemang du vill se att man tar fram. Motionen kan man skicka in via vårt formulär senast tre veckor innan tinget. (Senast den 7/9 2018 klockan 23:59)

Motionera nu »

Kandidera – Sitt i kommittén