Julös

event_julös10_2017

Facebookeventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

I år är det tioårsjubileum. Det är alltså 10 år sedan nystarten Julös Resurrection, 2007. Boka in första helgen i december för ett julfirande på Göransborg.

Vad är Julös?

Varje år firar vi jul tillsammans med roverscouter på det mysiga och gemytliga Göransborg i Höör. Ibland med massor av snö som står en till knäna, ibland mindre vinter- och julinspirerade väder. Man ger och får klappar och äter julmiddag i riddarsalen.

På borgen finns det begränsat antal sängar (64st totalt) en handfull av dessa är reserverade för funktionärer. Vi tar gärna emot fler, men då får man sova utomhus i tält/vindskydd/under bar himmel om man så önskar. Det är alltså först till kvarn som gäller.

Bling-Bling & utklädnadspriser

Vad är Bling-Blingtävlingen för något? Det bäst utsmyckade, pimpade och temavänliga rummet kommer få ta hem Julös ärofyllda vandringspris. Fina vinster utlovas till den som går bäst klädd 24/7 enligt årets tema.

Övrigt

Det finns bastu och dusch på borgen, vill man nyttja bastun bör man ha med sig badkläder. Till borgens sängar kan man antingen ha sovsäck eller sängkläder. Man måste ha underlakan till sin säng med sig själv, även om man har sovsäck. Kudde finns också, fast du får ta med ditt eget örngott.

Det är totalförbud med nötter på Julös!

 

Snabbinformation
När 1-3 dec 2017 Var Göransborg, Höör
Kostnad  360 kr Sista anmälan
Kontakt Max Björkegren
maxbjorkegren[at]gmail.com