Julös

Facebookeventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Scouts and Where to Find Them

Välkommen till Göransborgs Skola för Scouteri och Trolldomskonst. En magisk helg kring juletid.

Terminen börjar den 9 december och för att bekräfta sin deltagarplats ska man skicka en elektronisk uggla med sitt svar (läs fylla i anmälningsformuläret).

Kostnad samt mer detaljerad information dyker upp den kommande månaden.

Accio inbjudan!

Elevhem

Göransborgs skola har fyra stycken elevhem: Scalecroeft, Thaorrnum, Winsleauf & Patricrouw. Dessa kan du lära dig mer om i videoklippet om dem.

Jag vill ha en deltagarplats! »

Vad är Julös?

Varje år firar vi jul tillsammans med roverscouter på det mysiga och gemytliga Göransborg i Höör. Ibland med massor av snö som står en till knäna, ibland mindre vinter- och julinspirerade väder. Man ger och får klappar och äter julmiddag i riddarsalen.

För vem, plats & anmälan

Arrangemanget är öppet för luftascouter 18år och uppåt. Julös egna näste är på Göransborg som är beläget i skogarna utanför Höör.

På borgen finns det begränsat antal sängar (64st totalt) en handfull av dessa är reserverade för funktionärer. Vi tar gärna emot fler, men då får man sova utomhus i tält/vindskydd/under bar himmel om man så önskar. Det är alltså först till kvarn som gäller.

Bling-Bling & utklädnadspriser

Vad är Bling-Blingtävlingen för något? Det bäst utsmyckade, pimpade och temavänliga rummet kommer få ta hem Julös ärofyllda vandringspris. Fina vinster utlovas till den som går bäst klädd 24/7 enligt årets tema.

Kostnad & betalning

Att åka på Julös kostar 350kr. Denna kostnad faktureras till dig i efterhand. Anmäler man sig efter den 25 november kostar arrangemanget 450kr.

Om du på något vis skulle få förhinder och inte kan komma, vill vi att du avanmäler dig (i så god tid som möjligt) till arrangören. Annars blir man tvungen att betala avgiften fast att man inte kom.

Övrigt

Det finns bastu och dusch på borgen, vill man nyttja bastun bör man ha med sig badkläder. Till borgens sängar kan man antingen ha sovsäck eller sängkläder. Man måste ha underlakan till sin säng med sig själv, även om man har sovsäck. Kudde finns också, fast du får ta med ditt eget örngott.

Det är totalförbud med nötter på Julös!

Snabbinformation
När 9-11 dec 2016 Var Göransborg, Höör