Tillbaka på svensk mark

Det var en stor mix av känslor när man efter tre veckor i ett annat land åker över Öresundsbron och skåningen bredvid en skriker ”Vi ÄR HEMMA I SKÅNE IGEN”.

Jag har precis kommit hem från mitt största äventyr hittills, Explorer Belt Österrike. Jag har vandrat genom ett helt gudomligt vackert land med min bästa vän och lärt mig så otroligt mycket! Träffat en massa människor och till och med Österrikiska scouter! Efter den stora vandringen så har jag spenderat tid med 39 andra deltagare genom att åka runt i Österrike (med den skönaste busschaffisen man kan tänka sig) och varit i Wien, Linz och även Zell am See.

Jag kan lätt säga att detta är det absolut bästa jag gjort i mitt liv! Jag har haft så kul, lärt mig så mycket och älskat varje sekund av detta. Dessutom har jag kommit nära en hel hög scouter från hela Sverige som jag nu saknar extremt mycket!! Så även om jag är glad över att vara hemma igen så är det fortfarande blandade känslor om det. Jag saknar de otroliga Exploriterna och längtar grymt mycket till återträffen!

Mitt tips till dig som är i rätt ålder för Explorer Belt är: ANMÄL DIG FÖR TUSAN! Du kommer inte ångra dig 😀

Scouthälsningar
Ellen

Det här inlägget postades i Läger och märktes , , av farligaelen. Bokmärk permalänken.