Spännande framför oss

Det går inte att förneka att det varit dålig uppdatering med Airnews sedan våren. Det var några få tappra kommittémedlemmar som kämpade på tillsammans medan andra inte hade tiden att hinna med. Men en sommar fylld med spännande scoutarrangemang har passerat och en del saker har hänt så nu ska det bli ändring och vi ska ta nya tag tillsammans. I helgen som gick hade vi ett litet men givande ting där vi klubbade igenom principbesluten som vi blev av med från förra årets ting och en ny verksamhetsplan. Att inte glömma bland alla papper är de tre nya medlemmarna som valdes in i kommittén. Årets kommitté består nu av sju supertaggade scouter från olika delar av Skåne, med erfarenheter från andra delar av Sverige.

Vi har ett spännande år framför oss. Max har valt att ta ett steg tillbaka för en övergripande roll och lämnat över hela ansvaret (nästan) för informationsposten till mig. Gustav bygger vidare på ett samarbete mellan Dacke och Luft, medan Ellen fortsätter med sitt grymma arbete att leda oss. Samtidigt har vi fått in nya personer som sprudlar av idéer och tankar. Med andra ord är det ett intressant år som väntar oss och vi är alla i Luftakommittén överens om att detta är det året då vi ska lägga mer fokus på att vara utomhus. Men närmast i tiden ligger det klassiska Julös (kanske ett Roverhäng därimellan?) och alla vi som har varit där vet att man inte kan missa det, så packa väskan redan nu och så ses vi på nästa luftaarrangemang.

Hela Airnews #59 finns att läsa här »

Det här inlägget postades i Inledande Ord och märktes av elinvilhelm. Bokmärk permalänken.