Roveråret tvåtusenfemton

Hej och välkommen till det nya året.

I år har vi i Luftakommittén tänkt att roverscouter i Skåne ska träffas mer och oftare. Hur gör vi detta bäst? Vi har några idéer. Den första idén är en Roverpool. I den ska man som ensam roverscout (då man i roveråldern oftast blir utan roverlag) lättare kunna komma i kontakt och prata med andra rovers om projekt och hajker.

En annan idé är ett återkommande Roverhäng. Förr i Luft hade man en gång i månaden en roverträff där man sågs, umgicks och bl.a fikade. Dessa träffar tog sig roverlag an att hålla i och på så sätt rörde man sig runt i Skåne. Vi tyckte detta lät som en mycket god idé och vill åter starta upp Roverhäng. Båda dessa idéer kommer ni under den kommande tiden höra mer av. Så håll öron och ögna öppna på våra kanaler.

Max Björkegren
Vice ordförande & Informationsansvarig

Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.