Ordförande Tar Ordet – Maj 2018

Våren har kommit till Skåne, även om man inte trodde att det skulle hända, så seg och långdragen som denna vintern har varit.

På samma sätt som vintern sakta töar bort och blommorna börjar slå ut, så börjar också LUFT att växa. Med bestämda kliv traskar vi in i en ny morgon, en morgon med aktivitet, vilja och kämpaglöd.

I kommittén arbetar vi hårt för att avsluta alla vårens påbörjade projekt, men där är några som utmärker sig över dom andra just nu.

Vi har precis fått igenom en motion i Nordvästra Skåne, som försäkrar oss om fortsatt stöd från alla dom tre stora distrikten.

Samtidigt så jobbar vi hårt med att bana väg för NSF, så att även dom ska kunna komma in och på riktigt ta plats i LUFT, något som tidigare hindrats av principbeslutet.

Tidernas första Arrivoläger har genomförts och förhoppningsvis får vi vara med och uppleva LUFTs första Arrivoceremoni till hösten.

I Veberöd planeras det för ett roverhäng i sommar och i kommittén blickar man nu framåt, mot alla möjligheter som denna, årets bästa tid, enligt mig, har att erbjuda.

Jonas Palm

Ordförande Luftakommittén

Det här inlägget postades i Ordförande Tar Ordet av luft. Bokmärk permalänken.