Ombedd att skriva

Som ny medlem i Luftakommittén blev jag ombedd att skriva ett inledande ord i nästa Airnews. När jag väl satte mig ner och skulle genomföra detta insåg jag att jag inte har någon aning om vad jag vill få sagt… Så jag kan ju börja med mig själv.

Jag är relativt ny i Skåne, flyttade ner till Lund för att studera för ett par år sen. Väl här nere såg jag till att fortsätta med scouterna (det är rätt skönt när åtminstone något man lägger ner tid på inte styrs av alkohol och tentaperioder), och sen blev jag alltså nyligen invald i Luftakommittén (tackar mjukast för äran och förtroendet). Det var kanske inte mitt allra mest genomtänkta beslut (ca lunchen under tinget), men jag är inte desto mindre taggad för det! Just nu är vi till exempel i tidigt planeringsstaduim för en scoutbal där jag är drivande. Mer information kommer, men se till att inte planera in något annat 20-21 februari! Dessutom är jag sugen på att få till lite fler roverhäng, för jag vill ju träffa och umgås med alla er härliga människor!

Jag hoppas också att det finns någon där ute som är sugen på att dra ut i naturen och vandra, paddla kanot, cykla eller någon annan lite mer fysisk utfärd. Ni vet en sån där helg som man kommer hem från och stinker rök, äter en pizza och somnar tidigt efter? Det var lite för länge sen jag var på en sån hajk, och jag har hört rykten om att många roverarrangemang har varit mer mysorienterade på sistone… Apropå mys, även det är härligt, särskilt när vädret bestämmer sig för att vara både blött och kallt, så 22-24 januari kommer det bli mysläger i Hjärup med film, spel och en och annan godsak. Håll utkik på hemsidan och på facebook!

Och ännu mer nice grejer är på gång… Är ni lika peppade som jag? Då tycker jag vi ser till att göra nästa år till ett riktigt bra roverscoutår!

Hela Airnews #60 finns att läsa här »

Det här inlägget postades i Inledande Ord och märktes av lizziepersson. Bokmärk permalänken.