Regnbågsluft på LundaPride

coverFB_luftapride

NU FÄRGAR VI LUFTEN!

Det gör vi genom att samla alla våra vänner och bekanta och vandra genom Lunds gator och visar vilka vi är och vad vi står för.

Att vi drivs av en gemensam värdegrund där allas lika värde och rätten till sig själv och sin identitet är vår grundsten. Vi går också i paraden för att vara dem där bra förebilderna för unga personer som inte kan eller får möjlighet att vara sig själva.

Så ta med alla dina vänner och vänners vänner och var med och visa hur mycket glädje och kärlek det finns att få och ge i vår rörelse. Kom i din finaste scoutdräkt (eller vad du själv känner dig trygg med) och var med och skapa Scouternas bästa medverkan i LundaPride!

Paraden äger rum lördagen den 20e maj.

Vi träffas 14:00 bakom Domkyrkan i Lund. (Det finns en liten gräsmatta mellan historiska museet, Scoutkåren Finn och Domkyrkan.) Klockan 14:30 är det samling längs Sandgatan. Kl. 15.00 beräknas paraden avgå och kl. 16:00 beräknas vi vara tillbaka i Lundagård.

Mer information om paraden stoltilund.se/lundapride/prideparad »

Klädsel blir scoutdräkt om man vill och har möjlighet.

Om man vill ha på sig scoutdräkt men inte har någon, så är det bara att lägga ett inlägg i gruppen så ska det säkert gå att lösa!

Om man har en Prideflagga eller en Scoutflagga får man jättegärna ha med sig dessa!

Se vilka som är intresserade Facebookeventet »

ALLTID REDO!