Påskhäng

Luft är sugna på lite påsk så nu bjuder vi in till påskhäng i november. Det kommer finnas trevliga människor och äggrullning. Var redo för att vara utomhus, Det kommer att bli eggstremt kul! Alla över 18 är välkomna! Facebookeventet

Kalle Ankas Julös

Innan vi börjar vill vi gärna säga: från oss alla ─ till er alla ─ ett riktigt gott Julös. Temasläppet kan börja Julösgruppen står som vanligt för programmet, ni kommer få träffa en rad gamla vänner och förhoppningsvis några nya. Läs mer »

Handlingar – Luftatinget 2018

När ett val är över kommer snart nästa… Såhär i valtider är det viktigt att komma ihåg sin demokratiska skyldighet och gå och rösta i alla viktiga val. Därför kommer här en klump med information om vad du kan rösta Läs mer »

Kallelse till Luftating 2018

Nu har kallelsen till Luftatinget 2018 gått ut. All information hittar du i vårt senaste utskick Kontinuerlig information om arrangemanget hittar du på arrangemangssidan »

Airnews #72 – Maj

Airnews #72 – Maj 2018 Senaste Airnews är nu rykande färskt från pressarna. Läs ”Hur Jag Hamnade Här. Eller “Varför jag valde att engagera mig i Luft”. Hittar du det inte i din inbox kan du hitta det här: Läs hela Läs mer »

Paddelhajk i juni

Vi drar ut på en paddelhajk i Immeln, med massor av kul aktiviteter inplanerade. Ett utmärkt tillfälle att få upp scoutkänslan inför sommarens upptåg och passa på att slappna av i semester stressen. Läs mer på arrangemangssidan »

Airnews #71 – April

Airnews #71 – April 2018 ”Månadens Airnews presenteras av: Mig, Olof!” – Läs det senaste numret av Airnews. Läs hela numret nu »

Resultat från TÅPAR 2018

Man anar ankor i bäcken. Skärtorsdagen 29 mars 2018, den genom tiderna kallaste upplagan av det årliga påskankracet i Valkärra. Deltagarankorna flöt i år från den vanliga tävlingsstarten innan röret i bäcken. Det forsade bättre tack vara smält snö som Läs mer »

Roverhäng 07 – Kaffe med Kvack

Inför Tåpar 20-årsjubileum ges möjlighet för de som inte deltagit tidigare (även (and)ra är välkomna) att bygga anka och spana in den an(k)rika vallkärrabäcken. Att delta är gratis och man tar sig lättast hit med stadsbuss 3 (hållplats Västratornsväge)n, antingen Läs mer »

TÅPAR Begins

Spänn(and)e filmtajm! Inför 20-årsjubileet av TÅPAR frågade jag (Max) tidigare arrangörer om de kunde dela med sig av sin tid som just arrangör för detta spektakel och hur det hela började. Resultatet blev TÅPAR Begins! Mer om hela arrangemanget kan Läs mer »