Luftaporträttet: Pierre Johnson

Pierre Johnson, Åstorp Scoutkår.

Nu när Luft är för Roverscouter så har det börjat dyka upp några nya scouter från Skånes kanter, en av dem är Pierre som vi blev lite nyfikna på.

Vad förknippas du ofta med?
Vet inte direkt vad jag förknippas med men är nog den som alla brukar kalla på när de behöver hjälp med något på arrangemang.

Hur länge har du varit luftascout?
Har varit luftascout nu 6 månader tror jag.

Vilket är ditt favvo-arr?
Har inte varit på många arrangemang ännu men än så länge så är Julös det bästa jag har varit på.

Bästa luftaminnet?
Bästa lufta minnet måste vara piñatan på Julös som jag, Eskil och Gustav gjorde, de blev nog lite för “inbrottssäker” om jag säger så.

Vad händer härnäst?
Just nu har jag inget planerat inom scouterna, måste först reda ut en del i mitt privata innan jag kan börja engagera mig igen i scouterna med 100 procent.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes av elinvilhelm. Bokmärk permalänken.