Luftaporträttet: Magnus Palm

Magnus är den glada, pigga byggarscouten som har haft många fötter inne även i pappersscoutlivet. I somras kunde vi se honom både på och bakom scen under Wild Wild West Tjugotolv, nu i vår är han återigen med i planeringsgruppen för det lyckade arrangemanget Amazing Race. Dessutom har Magnus suttit med i Luftakommittén.

Magnus Palm, Östra Ljungby Scoutkår.

Vad förknippas du ofta med?
Är en person med mycket energi.

Hur länge har du varit Luftascout?
Har varit luftascout sen 2007, så sex hela år.

Vilket är dit favvo-arr?
Mitt favoritarrangemang att åka på som deltagare är Julös, men det arrangemang som jag helst är med och planerar är Amazing Race.

Bästa Luftaminnet?
Mitt bästa luftaminne är nog från Julös 2008, när vi hade en ätartävling.

Varför var just ätartävlingen bra?
Vi hade väldigt kul på just den tävlingen. (Se bilden bredvid så förstår du nog varför man skrattade så mycket!)

Planeras det något till luftacouterna den kommande tiden?
Sitter med i planeringsgruppen för Amazing Race och ser fram emot det jättemycket.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.