Luftaporträttet: Jacob Palm

Luftakommittén utser Jacob Palm till månadens luftascout för att man i stort sett alltid ser Jacob på våra arrangemang med sitt stora leende och sin stora kamera. Men Jacob åker inte bara iväg på våra arrangemang, utan är med och planerar dem också. Det tycker vi mycket om! Vi brukar säga att man måste ge om man ska ta. Och det gör Jacob, han ger oss glädje genom sitt engagemang!

Jacob Palm, Fleninge-Ödåkra scoutkår i Helsingborg.

Vad förknippas du ofta med?
Att jag är snäll och att jag har en stor kamera.

Hur länge har du varit Luftascout?
Min första syn av Luftascouter var på Luftating 2007 i Staffanstorp.

Vilket är ditt favoritarrangemang?
Julös. Det händer så mycket under en helg, snacka om scoutbakis man blir efteråt.

Bästa lufta minnet?
En gitarrspelade person under ett Luftating, han hade munspel också. Den var en mysig stämning och man kunde verkligen njuta av hans röst när han sjöng.

Planerar du något till Luftascouterna just nu?
Ja, Nattbandyn som är i april.

Varför ska man vara scout?
Som scout lär man sig leta efter spår för att upptäcka alla roliga äventyr och utmana andra och sig själv. Det bästa med scouterna är faktiskt det att man kan vara sig själv.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.