Luftaporträttet: Hugo Holmkrantz

Hugo Holmkrantz

Allt fler ansikten dyker upp i Luft. Hugo är helt färsk och hjälpte LK i deras volleylag på senaste nattvolleyn i laget Luftens Hjältar.

Vad förknippas du ofta med?
Jag förknippas oftast med tre saker: Mitt hår, min nykterhet och min längd. Inom scouting så är antagligen mitt engagemang inom utmanarscoutskommittén (USCK) som man förknippar mig med.

Hur länge har du varit luftascout?
Jag är väldigt nybliven, jag har varit scout i två år och har varit luftascout sedan ungefär nyår. Har förhoppningen att jag ska bli mer aktiv nu i år.

Vilket är ditt favvo-arr?
Mitt favoritarrangemang är nyårsbalen med NSF men i Skåne är det nog Nattvolleyn.

Bästa luftaminnet?
Utan tvekan Nattvolleyn. Hade roligt, lärde känna nya människor, allt man kan önska från ett scoutarrangemang.

Vad händer härnäst kring ditt scoutande?
Det nästa stora som händer för mig är att jag åker till Japan till World scout Jamboree. Innan det fortsätter min rutin att försöka hinna med så många läger som möjligt & träffa så många scouter som möjligt.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes av farligaelen. Bokmärk permalänken.