Luftaporträttet: Hedvig Appelberg

Det är få personer som är så glada som Hedvig! Ett leende på läpparna och ett stort engagemang med positiv inställning finns i hennes härliga personlighet. Vi är väldigt glada över att du är luftascout och ser fram emot att dela fler roliga minnen med dig! Grattis till ditt första år inom Luft!

Hedvig Appelberg, från Drottningsstaden & Tornugglans respektive kårer.
Vad förknippas du ofta med?

Jag har varit SSFscout i åtta år. Nu är jag med i både Drottningstaden och Tornugglan i Lund.

Har du gjort/gör du något arbete just nu inom scouterna och/eller Luft?
Ohja! Jag är spårarledare och sitter med i Styrelsen i min kår. Jag är även med i Valberedningen inom Luft och försöker hitta kandidater till nästa års Luftakommité. Jag planerade även Äventyret som var en hajk på Wild Wild West Tjugotolv i somras.

Luftaporträttet Vilket är det bästa luftaminnet du har?
Det var på myslägret när vi spelade monopol. Det var ett väldigt otippat sätt att spela monopol på tycker jag, men väldigt roligt och därför det bästa Luftaminnet hitintills.

Vad är det bästa med luftascouter?
Att den, ibland, lilla gemenskapen gör så att man connectar till så många andra personer.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.