Luftaporträttet: Hanna Nilsson

Hanna är alltid igång, hon är sprallig och en glad scout som visar hänsyn till andra och hon antar självklart utmaningar med ett glatt humör, som en riktig luftascout. Hon satt med i Luftakommitten i hela fem år, och nu är det dags som tillförordnad vice ordförande i vårt scoutförbund.

Hanna Nilsson, från Veberöd Scoutkår.

Vad förknippas du ofta med?
Den ständige sekreteraren, skulle jag tro… Att skriva protokoll har blivit min grej (efter 4 år med posten i Luftakommittén har det bara rullat på…)

Hur länge har du varit luftascout?
Jag började åka på arrangemang när jag var 17-18 år, valdes in i Luftakommittén 2003 och satt i fem år. Även om jag inte har synts på luftaarrangemang på ett tag så läser jag fortfarande Airnews

Vilket är ditt favo-arr?
Lite sporttokig (dock utan att ha bollkänsla…) som jag är, så är nattvolleyn ett favvo-arr. En annan favorit är det mysiga arrangemanget TÅPAR. Och sen att åka Luftabuss, såklart!

Bästa luftaminnet?
Oj, det finns ganska många att välja bland… Men om jag måste välja så får det nog bli Julös för något år sedan då vi hade Hawaii-tema och vi dansade runt ”julgranen” på Göransborgs beach iklädda bikini. Galet, men kul hade vi!

Varför ska man vara scout?
För att det är kul, såklart!

Något övrigt du vill tillägga med tanke på FM2012?
Tja, vad finns det att säga… Trots det turbulenta avslutet blickar vi nu framåt och hugger med stor energi in på de utmaningar som väntar!

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.