Luftaporträttet: Frida Berg

Frida Berg, Ystads KFUK-KFUM Scoutkår.

Hönsmamman som höll ordning på alla luftascouter i luftabussen. Frida som tidigare suttit i Luftakommittén sitter för närvarande ansvarar hon för att arrangemang i Södra Skåne blir genomförda.

Vad förknippas du ofta med?
Jag tror att man förknippar mig med penna och papper, en riktigt planeringsscout.

Hur länge har du varit luftascout?
Jag var på mitt första luftaarr 2008, Julös.

Vilket är ditt favvo-arr?
Jag gillar alla arrangemang, men ska jag välja ett så väljer jag nog Amazing Race, eftersom jag älskar tävlingar och att vara ute i naturen samtidigt

Bästa luftaminnet?
Oj! Bästa minnet är svårt att välja ut. Jag har alltid haft roligt med Luft! Men det bästa var nog att sitta i Luftakommittén.

Vad händer härnäst?
Just nu håller jag på att rusta upp ett planeringsteam till utmanar- och roverlägret som ska vara på Sjöröd sommaren 2015 :)

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.