Luftaporträttet, Elin Vilhelmsson

Elin är den unga luftatjejen som de flesta av oss känner igen. Den som inte har långa samtal med henne får stå ut med hennes eviga fotograferande. Något som vi egentligen är väldigt tacksamma för, Elin har stått för stora delar av bildflödet den senaste tiden, och det är underbart. Även om Elin inte varit luftascout så länge, så har hon varit med på alla arrangemang de senaste åren. Och fler lär det bli.

Elin Vilhelmsson, Dalby scoutkår.

Vad förknippas du ofta med?
Tjejen med kameran. Hon som hänger med de äldre (grabbarna) istället för folk i egen ålder. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord är det: scout, fotograf och deeptalker

Hur länge har du varit Luftascout?
1,5 år, så tre terminer.

Vilket är dit favvo-arr?
Måste vara Julös och Myslägret – lika mysiga båda två!

Bästa Luftaminnet?
Måste vara Scoutforum 2011, vilket egentligen inte är ett Lufta-arrangemang, men det var första gången jag träffade folk från Luft. Minns att vi åkte Luftabuss dit och på kvällen var det mys, vi såg på film, pratade och spelade Wordfeud. Julösfilmerna är också alltid kul, där har jag stått bakom kameran två år i rad.

Har du planerat något till Luftascouterna under den senaste tiden?
Nej. Men det kan komma någonting i framtiden. Alltid kul att tänka på projekt och ha många bollar i LUFTen!

Hur ser scoutsommaren ut?
BSA:s (Boy Scouts of America) nationella jamboreee, Jambo2013, ett läger i USA. 12-13 dagar kommer jag vara borta, med stopp i Washington D.C. Om det går ihop ska jag till Sjörröd Runt med kåren.

Vad står närmast i (scout)kalendern?
Februari och mars ser jag lite som döda månader när det kommer till scouting. I slutet av mars är det Tåpar, och sen kommer ett fullspäckat april. Med Amazing Race, FM i Stockholm, BSA-förträff och NSF-ting för att träffa BSA-deltagarna ännu en gång.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.