Luftaporträttet: Caroline Palm

Caroline ger energi! När jag själv får en pratstund med Caroline så går jag där ifrån med energi, det spelar ingen roll vad man pratar om, det kommer alltid något positivt från henne. Det kan vara frågor, eller kanske något som hänt i veckan, hennes åsikter om något eller så lämnar hon bara en mycket vänlig kommentar.

Caroline Palm, från Östra Ljungby Scoutkår.
Vad förknippas du ofta med?

Den var svår men efter lite funderande så får det nog bli mina påhittiga och kreativa idéer.

Hur länge har du varit Luftascout?
Jag åkte på mitt första lufta-arrangemang i december 2007, så snart 5 år.

Vilket är ditt favoritarrangemang?
Vilket är ditt favo-arr? Måste jag välja en, det går knappt. Men ja, måste jag välja så får jag väl säga Amazing Race. Förut var det Julös, men känner att jag har nog tyvärr växt ifrån det lite.

Bästa Luftaminnet?
Julös 2009, då träffade jag min nuvarande sambo för första gången på ett lufta-arrangemang. Så det minnet slår alla andra med hästlängder.

Har du planerat något till Luftascouterna under den senaste tiden?
Ja, Amazing Race 2012. Det planerade jag tillsammans med min bror, hans sambo Elin och min sambo Viktor. Även om det inte blev riktigt som man tänkt sig så gör jag gärna om det igen.

Vad står närmast i kalendern?
Wild Wild West tjugotolv så klart! Om man inte räknar ett snabbt besök på Sjöbo scoutkårs kårläger förstås.

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.