Luftaporträttet: Alma Karlsson

Alma är ganska ny i gamet, men hon har en energi som får oss att smälta! Jag träffade Alma på SolsTing nu i vintras, och hon kom fram till mig med ett stort leende på läpparna och sa att hon ville arrangera luftatinget till hösten. Jag trodde jag skulle lägga mig ner och pussa hennes fötter! En person som tar an ett projekt med ett STORT leende på läpparna, det är en luftascout de! Ni borde se fram emot att träffa Alma, den positiva, glada och gulliga luftascouten.

Jag heter Alma och är med i Bunkeflo Scoutkår och blev luftascout för mindre än ett år sedan. Jag är även med i Scoutkåren Finn.
Vad förknippas du ofta med?

Vad jag förknippas med är olika vart jag kommer, för jag har nog ingen direkt stil som jag håller mig till vart jag än kommer, men något jag brukar få höra är “den glada akrobatiska dansande scouten som gillar att engagera sig i för mycket”

Hur länge har du varit Luftascout?
Eftersom jag bara varit luftascout i knappt ett år har jag inte varit med på så mycket.

Vilket är ditt favoritarrangemang?
Alla luft-arr är superkul, men roligaste måste vara Julös, fast att jag på förra sov genom typ halva och inte pratade med så många… Men det var sjukt satsigt gjort från arrangörerna och det uppskattas!

Planerar du något till luftascouterna just nu?
Nu är jag med och planerar till nästa Ting som kommer hållas 5-7 Oktober, det kommer bli awesome och vi är inte bara luftascouter som kommer utan även scouter från “Scouterna” i Kulla och Södra Skåne. Jag tycker det är värt att redan nu lägga in i almanackan för tinget kommer som sagt att bli riktigt kul!

Det här inlägget postades i Luftaporträttet och märktes , av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.