Hur jag hamnade här

Eller “Varför jag valde att engagera mig i Luft”

Under en tid så har jag personligen känt att roveraktiviteterna i mitt hemdistrikt (Nordvästra) har varit bristande. Efter att ha engagerat mig i olika utmanararrangemang insåg jag att scoutingen tog slut för de som inte ville bli ledare direkt efter sin utmanartid, men även jag saknade jag någon form av aktiviteter när jag själv var i roveråldern. Allt detta tillsammans blev anledningen för att jag valde att engagera mig i LUFT vilket sen ledde till att jag blev invald i Luftakommittén.

Nu arbetar jag för att göra oss synliga och engagerade i distrikten (lite extra i nordvästra), med fokus på att göra det genom arrangemang. Så jag hoppas att se er alla där!

Marcus ‘Macki’ Östberg
Vice Ordförande & Arrangemangsansvarig, Luftakommittén

Hela Airnews #72 finns att läsa här »

Det här inlägget postades i Inledande Ord av luft. Bokmärk permalänken.