Hela hjärnan fylld med scouting

Det känns som hela min hjärna är fylld med scouting! Jag hinner knappt lämna det förra scoutarrangemanget innan jag är på väg till nästa. Löven har precis börjat bli härligt höstfärgade och jag planerar redan alla läger jag måste hinna med under sommaren 2015. Om jag räknar på det så kommer jag nog behöva två sommarlov för att hinna med allt jag vill. Men vad är det jag vill? Jo, det ska ni få höra här!

Jag vill inte bara hinna åka på så många scoutläger som möjligt utan jag vill att den här nystarten för Luft som Roverkommitté ska bli så bra den kan bli! Den här nystarten jag pratar om är att Luft numera inte är en del av KFUM utan är för alla roverscouter inom Skånes gränser. Med denna nystart kan jag bara se en ljus framtid. Vi har nu fått in nytt blod i Luftakommittén och det känns riktigt bra i magen. Vi kommer göra vårt absolut bästa för roverscouter i Skåne!

Har ni hört om våra planer? Stort fokus kommer ligga på roverprogrammet, vi i LK kommer gosa in oss med programmet för att kunna sprida det vidare till er. Nya arrangemang så som Roverhäng där man, som ensam scout eller med hela sitt roveralag, kan träffa nya roverscouter i sin närhet för att, precis som namnet säger, ”hänga”. Dessa är mer tänkt som en trevlig kvällsaktivitet, där man kan kanske spela ett spel och bara lära känna nya scouter. Vi har även en ny idé om Roverpooler, där man kan gå ihop några scouter för att komma på projekt som man kan genomföra tillsammans.

Luftakommittén har redan börjat jobba efter dessa planer och jag kan säga att iallafall jag ser jättemycket framemot hur Lufts framtid kommer bli. Dessutom längtar jag efter att få åka på mitt första Roverhäng. Så det gör inget att min hjärna är fylld av scouting, för det är precis så jag vill att det ska vara. Jag vill ha scoutingen, och särskilt Luft, omkring mig hela tiden för vem kan egentligen leva utan Luft? Nej, inte jag iallafall!

Scouthälsningar

Ellen Farran-Lee

Ordförande i Luftakommittén

Det här inlägget postades i Airnews, Inledande Ord av farligaelen. Bokmärk permalänken.