Häftigt! Otroligt! Vad hände?

Vad gjorde du för två år sedan? Jag virkade mössor, scoutade som om inget förr och visste inte speciellt mycket om livet. Två år senare jag har lagt mössorna på hyllan men scoutar fortfarande som aldrig förr och skaffat mig två års mer livserfarenhet.

Det viktigaste jag har lärt mig de senaste åren är att om jag tar på mig en uppgift så ska jag fullfölja det helhjärtat. Saker som blir halvbra och något som jag kunde ha gjort bättre är ofta inget som jag kommer långt av. Därför lägger jag ner så mycket energi på uppgifter som jag har tagit mig ann. Saker som inte har blivit så bra som jag har velat har bara gett mig mer kunskap och energi till att göra det ännu bättre. Vad är din bästa lärdom från de två senaste åren?

Vad händer om två år med mig och med Luft? Det är inte säkert vad som händer med mig och jag håller tummarna för att jag har en bra plan för framtiden i sikte. Kanske bor i Norrland, eller Stockholm eller fortfarande i lilla Hjärup. Det återstår att se. Men vad händer i med Luft? Jag hoppas-hoppas-hoppas att verksamheten är i full gång med många aktiva deltagare och att kommittén genomför arbetet med en klackspark och har det roligt!

/Anna Edstedt
Ordförande

Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes , av annaedstedt. Bokmärk permalänken.