Från Skåne till Lima på Klimatkonferens #2

Följande inlägg är saxat från internationellscouting.blogspot.se

Flera dagar har min delegation varit på det fantastiska område som kallas ”Voices for the Climate”, en plats som är öppen för allmänheten och där det bland annat hålls utställningar om hållbarhet, energi, hav och skog, och de olika folkstammar som lever i framför allt den hotade Amazonskogen här i Peru. Precis allting är på spanska, och ändå känns det som alla intryck och all ny kunskap är svår att hinna ta in! Så det är nog bara bra att jag inte förstår ett ord.

Annars har några av veckans höjdpunkter definitivt varit när jag råkade hälsa med ”Buenos Nachos”, när de delade ut gratis veganmat på en utställning, och när jag blev offentligt förödmjukad genom att tvingas upp på scen och dansa salsa.

Läs hela inlägget på internationellscouting.blogspot.se »

P.S. Ifall du inte kan vänta på nästa blogginlägg, utan vill veta mer om COP20 typ NU, så kan jag tipsa om klimatforhandling.se »

Hälsningar från ni-vet-var,
Linnea Andersson

Det här inlägget postades i Världen och märktes , , , , av linneaa. Bokmärk permalänken.