Förvirring, förväntan & förvåning

Då sitter man här i den mörka vinternatten och funderar över vad som ska hända framöver.

Att jag skulle sitta här som ordförande är något som överstiger mina vildaste fantasier, det fanns inte i min värld för tre veckor sen, men det är väl lite så det är, man ska inte vilja ha det för att kunna göra något bra av det.

Det är med lika delar förvirring, förväntan och förvåning som jag har axlat ansvaret som blivit tilldelat mig av er och nu är det dags visa att den tilltron var rätt placerad.

Våren kommer att kantas med häng och arrangemang varje månad, så att där ska alltid finnas något att göra, det ska vara i hela Skåne så alla ska ha nära nån gång.

En vis man sa en gång, “en man är ingen man om han inte försöker göra världen bättre”. Personligen börjar jag med att göra världen bättre för luftascouterna, för alla luftascouter gör redan världen bättre själva.

Vi ses i vår!

Jonas Palm
Ordförande, Luftakommittén

Hela Airnews #70 finns att läsa här »

Det här inlägget postades i Inledande Ord av Max Björkegren. Bokmärk permalänken.