Det vi har jobbat för länge är klart!

För ett par dagar sedan var bland annat jag från Luftakommittén på utmanarnas ting, PiraTing. Vi från Luftakommittén fick ett par minuter för att tala om vad Luft är och informera om vad vi håller på med och vilka vi är. Det är en viktig uppgift för kommittén och övriga Luftascouter att sprida vad Luft är för att verksamheten ska kunna fortsätta. Inga Luftascouter, ingen luft (ja, vi kvävs och försvinner).

Dagen efter jag hade varit på utmanarnas ting besökte jag och Max distriktsstyrelsernas långmöte på Göransborg. Där blev alla våra frågetecken kring vår verksamhet utredda. Nu känner jag att det är bara att tuta och köra för den nya kommittén! Det känns skönt att samarbetet som vi har arbetat länge äntligen flyter på. Nu håller jag mina tummar på att verksamheten flyter på och håller igång!

/Anna Edstedt
Ordförande

Det här inlägget postades i Okategoriserade av annaedstedt. Bokmärk permalänken.