Förvirring, förväntan & förvåning

Då sitter man här i den mörka vinternatten och funderar över vad som ska hända framöver. Att jag skulle sitta här som ordförande är något som överstiger mina vildaste fantasier, det fanns inte i min värld för tre veckor sen, Läs mer »

Min tid i luften

Inledande ord Airnews #66 Jag halkade in i valberedningen som sammankallande Under flera år åkte jag på arrangemanget som jag senare kom att ta över, Tåpar. Men jag hade aldrig varit på myslägret, aldrig varit på ett Luftating. Flera i Läs mer »

Idag är inte min dag

Som inledande ord denna gång så ska jag beskriva den dagen jag har haft idag, och nej, den har inte varit helt otrolig, fantastiskt eller helt mega-awesome-skit-bra. Jag kan åtminstone säga att den har varit unik men det har mer Läs mer »

Efter Nattvolleyn 2016

Efter gruppspel, semikval och finalkvalificering kom resultatet 06.10. Som segrare av årets Nattvolley stod förra årets vinnare åter, SamLaget! Klädda som postgubbar, vilket även blev något av ett smeknamn. Stort grattis.   Vad lyckades luftalaget Luftens Hjältar med? Vi spelade oss fram Läs mer »

Morgonluft

Lång-DS 9 januari 2016

Idag åker några i LK till Lång-DS. Vi ska räta ut en del frågetecken så att Luft ska fungera ännu bättre. Varför så här tidigt? Kan man som morgontrött människa undra. Men vi ska till Sjöröd, och det tar ju Läs mer »

Ombedd att skriva

Som ny medlem i Luftakommittén blev jag ombedd att skriva ett inledande ord i nästa Airnews. När jag väl satte mig ner och skulle genomföra detta insåg jag att jag inte har någon aning om vad jag vill få sagt… Läs mer »

Spännande framför oss

Det går inte att förneka att det varit dålig uppdatering med Airnews sedan våren. Det var några få tappra kommittémedlemmar som kämpade på tillsammans medan andra inte hade tiden att hinna med. Men en sommar fylld med spännande scoutarrangemang har Läs mer »

Julösplanering i Småland

12190038_10154320024406040_986218206880950480_n

Idag hade Julögruppen sitt andra planeringsmöte, i Småland av alla ställen. Jag kan lova att årets upplaga kommer att gå över tid och rum likt dagens planering. Nu är jag en smula scoutbasis och ska ta och sova.

Great Scott!

Woah, this is heavy!

Kusligt värre…

Vågar du anmäla dig?