S:t Görans Bal

Facebookventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Tyvärr kommer vi behöva ställa in balen den kommande helgen p.g.a. för få deltagare.
Vi i arrangemangsgruppen är väldigt ledsna för detta, men misströsta inte! Vi jobbar för att kunna genomföra balen på annat datum!

Så håll ögonen öppna för nytt datum!
Och vill ni hjälpa till så hör av er, vi behöver folk som funktionärer för att kunna göra en bra bal!

Nåja, vad är en bal på slottet?

Ja, om slottet inte riktigt är ett riktigt slott, utan en lite mer lättillgänglig scoutgård, och dessutom fyllt av en mängd trevliga scouter, med god mat och underbar musik långt in på natten, då kan det väl inte bli något annat än bra?

Så är du roverscout så är det dags att plocka fram finskjortan, stryka klänningen och skriva upp 20-21 februari i kalendern så ska vi roa oss natten lång! Och kanske till och med kunna skapa en tradition?

20-21 februari. Ankomst sker mellan 1200-1500 och avfärd 1400.

Göransborg, Höör.

480 kr, betalningsinformation kommer när anmälningstiden gått ut.

I priset ingår en fantastisk bal med en festmåltid, nattamat samt frukost och lättare lunch under söndagen.

Klädkod

Så fint du kan, om möjligt civil högtidsdräkt. Vi är medvetna om att alla kanske inte har en frack eller folkdräkt att tillgå och vi kommer givetvis inte kasta ut någon för att denne inte kommer i korrekt högtidsdräkt. Vi blir mycket gladare om du kommer i kostym än om du avstår helt, på grund av kläderna. Vi ser dock gärna att du klär upp dig så fint du kan och har möjlighet till, och helst undviker “t-shirt och jeans”-nivån. Vi är också medvetna om att klädkoder är definierade enligt snäva könsroller som kanske inte passar alla. Vi lägger inga värderingar i vad du har på dig i förhållande till din könstillhörighet. Huvudsaken är att du med elegant värdighet klär upp dig så fint du kan och har så roligt som möjligt.

Övernattning

När benen inte längre orkar dansa så kommer sovandet ske i våningssängar. Därför rekommenderar vi att du, förutom tandborste och pyjamas, även tar med dig lakan att bädda med eller en sovsäck att sova i.

Funktionärer

Vill du hjälpa oss göra det här arrangemanget fantastiskt? Vi kommer behöva ett gäng funktionärer som ser till att allt fungerar som det ska! Det kostar 250 kr (som går till mat och hyra av lokal) och du kan vara med från antingen fredag kväll eller lördag förmiddag till söndag. Maila Elisabeth eller Therese (kontaktuppgifter finns nedan) för mer information och anmälan.

Frågor?

Frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till:

Elisabeth Persson, elisabeth@krantzpersson.se eller
Therese Skärlund, t.skarlund@gmail.com, 0706275924