Roverhäng – Våra träffar

eventArt_roverhäng

Förr hade man en gång i månaden en roverträff där man umgicks och bland annat fikade.

Dessa träffar tog olika roverlag sig an att hålla i och på så sätt rörde man sig runt om i Skåne. Luftakommittén tycker detta är en mycket god idé och vill åter hålla i flera träffar, eller som vi kallar dem, Roverhäng.

Förhoppningen är att detta ska kunna vara något som sker en gång i månaden. Med olika mycket seriösa satsningar av workshops kontra umgänge/snacka/fika. Mycket för att det inte ska gå fyra månader mellan våra arrangemang.

Arrangera

Vill du arrangera en träff? Meddela Luftakommittén »

Roverhäng 08 Grill i Tivoliparken

6 maj 2018 | Tivoliparken Kristianstad

Nu har äntligen våren kommit och då tycker vi i LUFT att det är dags för oss scouter att ge oss ut i naturen igen! Därför anordnar vi Roverhäng med grillning i den vackra naturen i Tivoliparken i Kristianstad.

Det enda du behöver göra är att ta med något att grilla så står vi för grillkol och glöd. Vi fixar spel och lekar så att du har något att göra när du har ätit din mat!

Roverhäng 07 – Kaffe med Kvack

25 mars 2018 | Torn scoutkår | Västratornsvägen 1, Lund

Inför Tåpar 20-årsjubileum ges möjlighet för de som inte deltagit tidigare (även (and)ra är välkomna) att bygga anka och spana in den an(k)rika vallkärrabäcken.

Att delta är gratis och man tar sig lättast hit med stadsbuss 3 (hållplats Västratornsväge)n, antingen från Lund C eller om man tar tåget till Stångby (som ligger ett stenkast bort).

Roverhäng #6

11 mars 2018 | Påarp scoutkår | Mullbärsgatan, 253 53 Påarp

En tårttävling av episka mått, först tävlar vi, sen fikar vi på resultatet och lär känna varandra. Detta roverhänget kostar dig endast ett glatt leende.

Sista anmälan senast den 10 Mars på:
Anmäl dig nu »