Myslägret

Facebookventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Ett mysigt läger för roverscouter i Skåne. Mys, mysigare, mysigast. Fredagsmys hela helgen.

Myslägret är, precis som det låter, en väldigt mysig tillställning. Vi träffas den 22 januari kl 19.30 och myser oss igenom hela helgen till 13.00 den 24e. Det kommer finnas möjlighet till både film, sällskapsspel, bak och andra mysiga aktiviteter, så packa din gosigaste pyjamas och anmäl dig nu!

Vi kommer hålla till i Uppåkra scoutkårs lokal, Lars väg 8, och dit kan man till exempel ta sig med tåg till Hjärup och sedan en kort promenad från stationen.

Priset för denna mysiga helg är 150 kronor. Måltider som ingår är kvällsfika på fredagen, frukost, lunch, middag och fika på lördagen samt frukost och lunch på söndagen.

Större delen av arrangemanget sker inomhus och sover gör vi på golv, så ta med sovsäck och liggunderlag eller luftmadrass.

Har du några frågor? Hör då gärna av dig till Elisabeth Persson, elisabeth@krantzpersson.se

Välkommen önskar
Elisabeth, Tim och Freddy

Betala

Info kring var och hur man betalar kommer vid ett senare utskick.

Snabbinformation
När 22-24 januari 2016 Var Hjärup