Myslägret

Facebookventet är endast ett diskussionsforum deltagare emellan. FB-f-Logo__white_29

Ett mysigt läger för roverscouter i Skåne. Mys, mysigare, mysigast. Fredagsmys hela helgen.

Myslägret är, precis som det låter, en väldigt mysig tillställning. Vi träffas den 18 februari och myser oss igenom hela helgen till 19e. Möjlighet att komma redan fredag kväll finns för de som reser långt, eller bara vill mysa lite extra länge. Det kommer finnas möjlighet till både film, sällskapsspel, bak och andra mysiga aktiviteter, så packa din gosigaste pyjamas och anmäl dig nu!

Vi kommer hålla till i Uppåkra scoutkårs lokal, Lars väg 8, och dit kan man till exempel ta sig med tåg till Hjärup och sedan en kort promenad från stationen.

Priset för denna mysiga helg är 150 kronor. Måltider som ingår är frukost, lunch, middag och fika på lördagen samt frukost och lunch på söndagen.

Större delen av arrangemanget sker inomhus och sover gör vi på golv, så ta med sovsäck och liggunderlag eller luftmadrass.

Anmäl dig senast 12e februari här!

Har du några frågor? Hör då gärna av dig till Elisabeth Persson, elisabeth@krantzpersson.se

Välkommen önskar
Evelina och Elisabeth

Betala

Info kring var och hur man betalar kommer vid ett senare utskick.

Snabbinformation
När 18-19 februari 2017 Var Hjärup