bild_arrangemang

I Luft arrangeras varje år massor av olika läger och träffar, allt från fartfylld action till myspys.

Är du arrangör för något som rör roverscouter? Tveka inte, ta kontakt med vår arrangemangsansvariga i Luftakommittén, så hjälper vi till så det når ut.

För att man som arrangör inte ska missa något har vi en checklista för arrangörer för att underlätta planeringen.

Vill du att arrangemang från Luft ska fyllas i din egen kalender? Prenumerera på kalendern så får du alltid veta när vi har ett arrangemang är på gång.

Roverhäng

Återkommande träffar för rovers med olika nivå på dem där man umgås och bland annat fikar eller spelar spel.

Roverhäng »

Myslägret

Ett mysigt läger för roverscouter i Skåne. Mys, mysigare, mysigast. Fredagsmys hela helgen.

Myslägret »

Tåpar

Torns Årliga PåskAnkRace är ett årligt arrangemang som går ut på att tävla med en egentillverkad anka enligt förutbestämda regler i den berömda Vallkärrabäcken i Vallkärra.

Tåpar »

Luftatinget

Lufts årsmöte, Luftatinget hålls varje år den första hela helgen i oktober (oftast) på olika platser i Skåne.

Luftatinget »

Arrivo

Ordet arrivo betyder ankomst på italienska och är starten på roverfärden.

Arrivo »

Julös

Varje år firar vi jul en helg tillsammans med roverscouter. Ibland med massor av snö som står en till knäna, ibland mindre vinter- och julinspirerade väder.

Julös »